Sådan handler du med os

SÅDAN HANDLER DU HOS BIRKNORDAM


Send en mail til birknordam@birknordam.dk eller kontakt os via Instagram. Oplys de varer og antal, du ønsker at købe, sammen med dit navn, postadresse, mail og telefonnummer (oplysningerne anvendes til forsendelse med tracking). Køber kan betale via bankoverførsel eller MobilePay. Når beløbet er birknordam i hænde, afgår varerne fra birknordams lager inden for fem hverdage jf. nedenstående handelsbetingelser. Vi ser frem til at modtage din henvendelse. 

HANDELSBETINGELSER


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra birknordam.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og birknordam. Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra birknordam.


PRIS OG BETALING
Alle priser på web-adressen http://www.birknordam.dk er opgivet i DKK og inkl. 25 % salgsmoms, hvor intet andet er nævnt. Priserne er eksklusiv fragt. Ved ordrer under DKK 250 forbeholder vi os ret til at pålægge et forsendelsesgebyr på DKK 30 inden for Danmarks grænser. Forsendelser til andre lande end Danmark kan aftales direkte med birknordam. Betalingsmiddel aftales med birknordam. Alle kortgebyrer og gebyrer ved bankoverførsel afholdes af køber.


FRAGT OG LEVERING
Det er alene birknordams ansvar at forsendelse af produkter sker i forsvarlig
emballage under hele transporten. Ved eventuelle fragtskader bedes køber kontakte birknordam på birknordam@birknordam.dk. Forsendelse af varer finder sted inden for fem hverdage. Skulle dette mod al forventning ikke være mulig den førstkommende tirsdag, er birknordam forpligtet til at opgive dette ved bestilling.


FORTRYDELSESRET
birknordam yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag køber
modtager sine varer. Køber har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Besked om udnyttelse af fortrydelsesret skal gives til birknordam@birknordam.dk. Køber har 14 dage fra meddelelsen om udnyttelse af fortrydelsesretten til at sende varen retur til birknordam, og skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, medmindre andet er aftalt. Køber bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


REKLAMATIONER
Såfremt der er fejl på en leverance, eller den på anden vis ikke
er som aftalt, forpligter birknordam sig til at løse problemet, såfremt dette er dækket af købelovens reklamationsret. I købeloven står det skrevet, at reklamationer skal ske inden for "rimelig tid". Reklamation inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil altid blive opfattet som rettidig. Hvis fejlen er dækket af købeloven, er birknordam forpligtet til at dække alle (rimelige) fragtomkostninger. birknordam yder ingen handelsmæssige garantier.


PERSONDATAPOLITIK
birknordam registrerer dine personoplysninger udelukkende med
levering af varen som formål. Personoplysningerne registreres hos birknordam I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til http://www.birknordam.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Køber har ifølge persondataloven ret til indsigt i registrerede oplysninger.


Ovenstående handelsbetingelser er gældende for birknordam I/S, etableret 2015.

CVR nummer: 36996412
CVR adresse: Bülowsvej 46 ST TV, 1870 Frederiksberg C
Email: birknordam@birknordam.dk

Telefonnummer: +45 81733781

© Copyright. All Rights Reserved.